Varausehdot

Voimassa 01.06.2021 alkaen.

Verkkokaupan tuotteita myy Tmi: Einin Mummula (Y 1182752-1). Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin ja toimitusehtojen muutoksiin. Asiakkaan on ennen varaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin varaus- ja peruutusehtoihin. Nämä varausehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on suorittanut näissä ehdoissa mainitut maksut. Käsittelemme kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Huoneet ovat käytettävissä klo 16.00 lähtöpäivään klo 12.00 asti.

Huoneisiin sisältyvät kalusteet, tv, liinavaatteet, energia lämmitykseen, valoon ja yhteiskeittiöön. Saunaan ja wc:n sisältyvät wc-paperit, talouspaperit ja pefletit. Yhteiskeittiössä käytössä ovat ekologiset kertakäyttöttöastiat ja puiset kertakäyttöaterimet, jääkaappi pakastelokerolla ja ruoanvalmistusvälineet. Lisäksi huoneen varustukseen kuuluu kesäaikana grillausmahdollisuus erillisessä grillipaikassa.

Kohteen loppusiivous kuuluu majoitushintaan ja suoritetaan aina vuokranantajan toimesta. Asiakkaan tulee kuitenkin ylläpitää kohtuullista siisteystasoa majoittumisen aikana, sekä luovutukseen mennessä palauttaa huoneisto tai huone pääpiirteittäin kuntoon, joka vastaa vastaanottohetkeä.

Ennen luovutusta asiakkaan vastuulla on roskien vienti, jääkaapin tyhjennys omista tavaroista, valojen sammutus, ovien lukitseminen ja ikkunoiden sulkeminen.

Erikoissiivouksesta, sekä mahdollisista rikkoutuneista kalusteista, astioista tai laitteista on vuokranantajalla oikeus periä kulut todellisten aiheutuneiden kulujen mukaan. Erikoissiivouksella tarkoitetaan esim. kalusteiden erikoispuhdistusta, mattojen pesetystä tai kiinteistön kiinteisiin osiin kohdistuvia erikoispuhdistus- tai maalaustoimenpiteitä, jotka johtuvat asiakkaan oleskelusta kohteessa.

Mikäli asiakas aiheuttaa häiriötä tai vaaraa samassa kiinteistössä oleville tai alueen muille asiakkaille, on vuokranantajalla/edustajalla/myyjätaholla oikeus purkaa vuokrasuhde yhden huomautuksen jälkeen välittömästi. Kaikista häiriöistä aiheutuneet toimenpiteet ja kulut laskutetaan asiakkaalta todellisten kertyneiden kustannusten mukaan.

Tupakointi on kielletty kaikissa sisätiloissa. Luvattomasta sisällä tupakoinnista veloitetaan yksi ylimääräinen vuokrakohteen vuorokausivuokra lisättynä tekstiilien pesulalaskulla.

Einin Mummula ei vastaa luvattomasta tupakoinnista tai eläinpölystä aiheutuneista allergia tms. ongelmista asiakkaille.

Varauksen peruutusehdot

Peruutukset tulee tehdä aina kirjallisesti sähköpostilla. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on saapunut myyntipalveluumme.

Varauksen peruuttaminen:

asiakkaalla on mahdollisuus peruuttaa yksittäinen majoitusvarauksensa viimeistään saapumista edeltävänä päivänä klo 14 mennessä 25€ peruutusmaksulla.

Poikkeuksena juhlapaketit ja muut paketit, joiden maksu- ja peruutusehdot määritellään erikseen, tai sairaus- ym. Force majeure -tapaukset.

Mikäli peruutus tehdään myöhemmin tai asiakas jättää tulematta on Eini Mummulalla oikeus veloittaa asiakkaalta minimi 1 vrk majoitushinta + muut mahdollisesti aiheutuneet kulut.

vuodenvaihteen (26.12. – 15.1.) varausten osalta palautetaan suoritettu maksu vähennettynä peruutuskuluilla 25€ ainoastaan jos majoituskohde saadaan jälleen vuokratuksi.

Einin Mummula ei korvaa asiakkaalle peruutuksesta aiheutuneita kuluja. Näitä ja mahdollisia muita poikkeustilanteita varten kehottamme matkustajaa ottamaan matkavakuutuksen, johon sisältyy peruutusvakuutus.

Einin Mummulan oikeus perua varaus

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, force majeure, voi Einin Mummula perua varauksen. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada maksamansa maksut kokonaisuudessaan takaisin.

Vahinkojen korvaukset

Asiakas on velvollinen korvaamaan Einin Mummulalle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingon.

Henkilömäärä

Huonetta ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä majoituskohteen kuvauksessa on enimmäishenkilömäärästä mainittu tai mitä huoneen paloturvallisuusohjeeseen on enimmäishenkilömääräksi määritetty.

Teltan tai asuntovaunun käyttöo on muualla kuin niille merkityillä paikoilla on kielletty.

Huomautukset ja reklamaatiot

Kaikki huoneiden varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset on välittömästi loman kestäessä ilmoitettava suoraan vastaanottoon. Mikäli asiaan ei tule korjausta on kirjalliset korvausvaatimukset tehtävä 30 vrk:n kuluessa vuokra-ajan päättymisestä.

Varaaminen

Asiakas tekee itse haluamansa varaukset internetissä ja maksaa koko summan heti. Internet-varaus maksetaan joko luottokortilla tai pankkipalvelun kautta. Asiakas vastaa siitä, että hän tulostaa itselleen kuitin, huoneen kohdekuvauksen ajo-ohjeineen ja avainyhteystietoineen sekä varausehdot. Varausohjelma lähettää varausvahvistuksen asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen. Einin Mummula ei vastaa epäonnistuneesta online varauksesta, vaan asiakkaan tulee viipymättä olla yhteydessä myyntipalveluun tilanteen korjaamiseksi.

Verkkokaupan hinnat voivat vaihdella vapaana olevan kapasiteetin ja ajankohdan mukaan. Verkkokaupassa voidaan käyttää erillisiä kampanja kohtaisia peruutusehtoja, jotka mainitaan kyseisen tarjouksen tiedoissa. Hinnat voivat myös poiketa myyntipalvelun puhelimitse antamista tai vastaanotosta kysytyistä hinnoista.

Varauksia voivat tehdä täysi-ikäiset henkilöt.

Kaikki varaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan varauksen hinta, sekä tilatut tuotteet. Varausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen varauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Varausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse varausvahvistuksen, josta näet:
varausnumeron
varatut tuotteet
laskun loppusumman, alv-erittelyn ja muut laskutiedot

Maksaminen ja maksutavat

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Varauksen voi tehdä myös Einin Mummulassa tai puhelinmyynnissä, jonka jälkeen lähetämme asiakkaalle laskun postitse tai sähköpostilla.